Menstruasjonstruse

Menstruasjon er en tid som noen ganger kan være vanskelig for noen kvinner. Smertefulle situasjoner, tunge situasjoner eller ganske pinlige situasjoner på grunn av de forskjellige enhetene som må settes på plass for å imøtekomme det daglige livet under menstruasjonen, og det er vanskelig å finne en "naturlig" måte å takle det hele på.

For de av dere som ikke tåler tamponger, som synes at hygienebind er ikke glamorøse eller ubehagelige, og som ikke er eksperter på menstruasjonskopper: Er menstruasjonskopptrusen for deg! La oss oppdage de forskjellige fordelene ved å bruke en spesiell truse for total komfort!

Menstruasjonstruse fungerer som en hygienisk beskyttelse og tilbyr deg et reelt alternativ til de forskjellige alternativene som allerede er tilgjengelige. Her er de forskjellige aspektene:

Trusen er vaskbar og gjenbrukbar.

1. Du vil spare penger

Den første fordelen med menstruasjonstruse er at de ikke er engangsbruk. Hensikten med disse trusene er å kunne bruke dem igjen etter flere vasker. Dette sparer penger, da det reduserer kostnadene ved tradisjonell sanitærbeskyttelse som bind og tamponger betydelig. Den opprinnelige investeringen er høyere, men i det lange løpet vinner du helt klart!

2. Miljøvennlig

Å bruke engangs tamponger og bind fører uunngåelig til overdreven forbruk av produkter som ikke er de beste for planeten vår. Dette skaper uunngåelig avfall som vil akkumuleres i løpet av antall år en kvinne menstruerer i løpet av livet. Vi sparer deg matematikken, men det sier seg selv at et plagg alltid vil være mer miljøvennlig enn en engangsvare.

3. Respekt for kroppen din

Mange kvinner ser problemene knyttet til konvensjonell sanitærbeskyttelse. Allergier, irritasjoner eller bare fysisk intoleranse, menstruasjonstrusen vil unngå alle ulemper. Faktisk blir aksenten lagt på kvaliteten på produktene som respekterer intimiteten din, samtidig som de holder en elegant side takket være det forseggjorte undertøyet.

Vi kan derfor være enige om at du kan finne mange fordeler i denne alternative løsningen, som vil være bra for lommeboken din og planeten!

Her er noen tips for bruk av menstruasjonstruse:

For din komfort, ikke hold en menstruasjonstruse i mer enn 12 timer. Sørg for at du har flere slik at du kan rotere dem mens de andre blir vasket.

Følg vaskereglene for å unngå å skade fibrene og strekke dem, noe som vil redusere trusenes effektivitet.

Menstruasjonstrusen din vil tilpasse seg alle perioder i syklusen din. Så du kan bruke dem i begynnelsen eller slutten av mensenstrasjoen, eller når du har en lett blødning, eller midt i mensenstrasjonen.

Del dine kommentarer om menstruasjonstrusen og din nye komfortopplevelse!

Articles récents

Forstå din mensen

Menstruasjon hos kvinner styres normalt av en hormonsyklus og skal logisk sett følge en forhåndsdefinert tidsplan uten reelt ubehag. Imidlertid opplever mange kvinner endringer i syklusene sine, med perioder som...

En savoir plus

Forstå kroppen din

Det er ofte komplisert når du er en ung jente som opplever menstruasjon for første gang. La oss finne ut alt du trenger å vite om menstruasjon og hvordan den...

En savoir plus